Bemutatkozás

A VTech amellett, hogy a világ legnagyobb vezeték nélküli telefon gyártója, a legjobbak között van gyermekeknek készült elektronikus fejlesztő játékok készítésében is. Gyártói szerződéssel rendelkezünk meghatározó piaci szereplőkkel

1976-ban alapították a céget és a célkitűzés azóta sem változott: kiváló minőségű és mindig megújuló termékek gyártása, tervezése, nagy figyelmet fordítva arra is, hogy a környezetre gyakorolt káros hatás a lehető legkisebb legyen.


A cég  székhelye a Hongkong Különleges Közigazgatási Területén található, Kínában. Jelenleg 13 országban és régióiban van jelen. A cég mintegy 26.000 alkalmazotat foglalkoztat, köztük mintegy 1,600 különleges szakembert a kanadai központban, Németországban, Hongkongban és Kínában. Ez a hálózat lehetővé teszi számunkra, hogy lépést tudjunk tartani a legújabb technológiai és piaci trendekkel az egész világon, miközben a versenyképes árakra is nagy figyelmet fordítunk.


A VTech jelentős figyelmet fordít az újításokra, minden évben frissíti a termékeit és számos újat dob piacra. Termékeinket kizárólag versenyképes és jól működő cégeken keresztül forgalmazzuk szerte a világon, hogy gyorsan és megfelelő szaktudás mellett jussanak el termékeink a végfelhasználókhoz. 


Cégünk részvényeit Hong Kong Limited (HKSE: 303) tőzsdén jegyzik.


VTech legfontosabb értékei

Innováció
Mivel a VTech egy technológia-központú cég, a stílus és a felhasználó barát újítások, elemek mind a saját sikerünk.

Minőség
A cég számára fontos és megnyugtató, hogy minden alkalommal minőségi termék adhatunk át a szállítónak.


Értékek

Büszkék vagyunk arra, hogy mind ár-érték arányban, mind minőségben teljesen felkészültek vagyunk.


Megbízhatóság

Megbízhatóság, értékálló termékek, tartós készülékek. Ezek mind kulcsfontosságúak a cégünk számára.


Praktikusság

Mi hiszünk abban, hogy a tartalom, a funkcionalitás is fontos a kinézet mellett és úgy látjuk ezt vevőink is így gondolják. Készülékeinknél nagy figyelmet fordítunk a praktikusságra.


Stílus

A stílus és a kifinomult tervezés egyaránt jellemzi a Vtech készülékeit, ezek mellett nagy figyelmet kap a felhasználóbarát és egyszerű kezelhetőség is, mely minden esetben illeszkedik a új trendekhez is.